Wie ben ik

Hawa van Andel, geboren in Ghana en vanaf mijn elfde jaar woonachtig in Nederland. In 1998 heb ik het diploma behaald van de HBO-opleiding Natuurgeneeskundig Massage-en bewegingstherapeut te Amsterdam.

hawa_van_andel_ghana hawa_vanandel_dagomba

Sinds 2000 heb ik een eigen praktijk voor massagetherapie. In de loop van de tijd heb ik een eigen therapie ontwikkeld door een combinatie van verschillende, bestaande massagetechnieken. Mijn massages laten je in contact komen met je gevoel en vergroten je lichaamsbewustzijn. Uit tal van onderzoeken blijkt dat massages heilzaam zijn. Ze bevorderen je immuunsysteem en je zelfgenezend vermogen. Je raakt beter bestand tegen stress en je gaat je zekerder en opgewekter voelen.

“De vogel die haar verloren ei vangt.”

Het is nooit te laat om terug te keren naar je innerlijke kracht.

Het symbool van de vogel komt uit Afrika, het continent dat ik in mij draag. Dit teken van terugkeer zegt dat het nooit te laat is om een nieuwe weg in te slaan. Je geschiedenis ligt opgeslagen in je lichaam, zo ook je innerlijke kracht. Met die informatie wil ik aan het werk.